alla kategorier
EN

Alla

Grafen kalender

Grafen kalender

  • Översikt
  • Parameter
  • förfrågan
  • Liknande produkter...
Avlindningen antar dubbla stationer för att automatiskt byta rulle utan att stanna, vilket har hög produktionseffektivitet och kan anpassa sig till kraven på olika beläggningsytor.
Slitsextruderingsmunstycket har hög beläggningsprecision och beläggningsfelet är mindre än 0.5 silke. Beläggningshuvudet och torrlimdetektionen är i samma system.
Ugnen har en stor bågedesign och det finns inget mellanrum mellan de två. Avsnitt 1-12 använder topplufttillförsel. Den heta avgasen cirkuleras in i luftkanalen efter att ha kompletterats med frisk luft, vilket i hög grad sparar energi och minskar utsläppen av avgaser; ugnens temperaturkontroll antar ett digitalt temperaturkontrollsystem och SCR används för justerbar effektkontroll, vilket minskar påverkan på elnätet på grund av eluppvärmning med hög effekt. påverkan. Enligt behoven i produktionsprocessen kan den anpassas till lågeffektdrift, vilket minskar energiförbrukningen avsevärt.
Skrapans justeringsmekanism för dimensionering av det ledande kopparbandet. Skrapan kan snabbt justeras upp och ner, fram och tillbaka, och höjdvinkeln, vilket förbättrar likformigheten i beläggningen.
Lamineringsmassan är tillverkad av vårt företags "Chaos Mixing Energy-saving Extrusion Technology Patent" som har vunnit Science and Technology Progress Award. Det har egenskaperna för låg energiförbrukning, utmärkt extruderingseffektivitet, god mjukgörande effekt och hög produktionskapacitet.
Exakt styrsystem för spänningssektionen gör att underlaget löper smidigare. Minska personalkonfigurationen (3-4 personer kan användas för hela maskinen).
Pekpanelen är knäppt och lätt att använda.
Två motorer styr två rullar vilket gör kraften stabil och rotationen smidigare.
Elektriska delar är från Tyskland Siemens, mer stabila.
Ark bearbetat med full automatisk programmerbar kontroll, separationsavstånd ±1 mm.
Avrullningsdel och återspolningsdel finns på båda sidorna av maskiner.
Hydraulcylindern importeras från UAS, högprecisionshydraulikstation, trycket är stabilt.
EPC-system för både av- och tillbakarullning, håll materialet rakt.
Huvudrullar är gjorda av specialstål, hög hårdhet, hög trycktolerans.
Maskinen kan uppfylla kraven från olika tekniker, vi har olika projekt för olika krav.
Rullprecisionstolerans:≤ ± 0.002 mm
Maskinhastighet:1-15m / min (justerbar)
Roll effektiv bredd:50-400mm
Avstånd mellan rullarna:0-3 mm (justerbar)
Rullestorlek:Ø400x500mm
rullprecision:
a.roll hårdhet:HRC66-68
enkel sida hårdhet〉20mm
b. Rullcylindricitet:± 0.002mm
c.Rullfinish:Ra0.02 um
d. Rullrörelsetolerans:± 0.002mm
ID för av- och tillbakaspolningsrör:3"
Maskinstorlek:4.8Mx2.2Mx2M
rullprecisionstolerans≤ ± 0.002 mm
maskinhastighet1-15m / min (justerbar)
rulle effektiv bredd50-400mm
Mellanrum mellan rullarna0-3 mm (justerbar)
rullstorlekØ400x500mm
ensidig hårdhet> 20mm
rullcylindricitet± 0.002mm
rullrörelsetolerans± 0.002mm
ID för av- och tillbakarullningsröret3"
maskinstorlek4.8Mx2.2Mx2M
Utrustningsanvändning:Denna maskin ska belägga den grafenledande pastan på PET-miljöskyddande polyesterfilm, trycka på kopparavstängningsremsorna på båda sidor och slutligen skära den i bitar efter laminering med PET-filmen och lågdensitetspolyeten genom gjutning. för att förbereda sig för nästa process.
Utrustningens struktur:Grafenbeläggningslinjen kombineras med LDPE-lamineringsmassalinjen och skärmaskinen för att uppnå syftet med rationellt utnyttjande av resurser, energibesparing, hög automatisering och hög produktionseffektivitet.
Utrustningens sammansättning:PET-dubbelstationsavlindning, korona, dragkraft, slitsextruderingsbeläggning, torktunnel, onlinetestenhet, limning och beläggning av ledande koppartejp, avlindning av koppartejp, laminering Den består av komposit, ultraljudskantbandsanordning, trimning, skärning, transport, transmissionssystem, spänningskontrollsystem och andra enheter.
Antal beläggningsskikt:Det första lagret av grafenslurry, det andra lagret av koppartejp ledande lim och det tredje lagret av LDPE-beläggning.

KONTAKTA OSS

Rekommenderade produkter