alla kategorier
EN

Alla

Målarmaskin BO-500*2

Målarmaskin BO-500*2

  • Översikt
  • Parameter
  • förfrågan
  • Liknande produkter...

1. Företagets produkter är 360-graders höghastighets roterande bränsleinsprutning, och spruthastigheten är snabb för att säkerställa att insprutningen inte har några återvändsgränder och spara färg.

2. Företagets produkter är 360-graders höghastighets roterande bränsleinsprutning, som perfekt kan spruta och bearbeta vilken produkt som helst. Den har en stark mångsidighet och kan spraya svåra och komplexa arbetsstycken.

3. Dubbla oljegripare arbetar samtidigt med sprutning, vilket är 4 till 5 gånger högre än manuell oljesprutning, vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten. Och spara mer än två gånger färgen på grundval av den ursprungliga manuella sprutningen.

4 Vårt företags utrustning absorberar allt oljedamm som genereras under bränsleinsprutningen i vattnet genom "dammavsugningstekniken med neddrag", och släpper sedan ut det till det speciella uppsamlingsnätet för centraliserad behandling. Hela maskinen är helt sluten och operatören kan inte röra färgen eller andas skadlig gas. Se till att bränsleinsprutningen är miljövänlig utan föroreningar.

5. Sprayundervisningsfunktion, kan lagra tiotusentals data.

6. Produkten har undersökts och utvecklats av mer än 20 ingenjörer i tre år. Efter många tester har maskinen stark stabilitet och lång livslängd. De flesta av de interna kärndelarna antar logotypen för vissa utländska leverantörer (AirTAC Omron Tiandeshan Neiss Schneider). )

Chassimaterialet är rostfritt stål.

7. Perfekt efterförsäljning, ett års garanti och livstidsunderhåll. Professionellt efterförsäljningsteam som tillhandahåller teknisk support för sprutning.

1Spänning220V-750w
2Power1 / 2HP
3Tillämplig färgnågon vätska
4NW380kg
5GW480KG
6maskin~~POS=TRUNC storlek~~POS=HEADCOMP1400mm x 1400mm x 1950mm

KONTAKTA OSS

Rekommenderade produkter